Over Textielreiniging De Baronie

Textielreiniging de Baronie is een klein familiebedrijf dat ooit door onze moeder is begonnen. Zij begon in 1985 bij “Superwas” in Breda. Dit was een kleine wasserette voor particulieren. Aangezien onze ouders altijd al in de horeca gewerkt hadden werd het idee geboren om ook horecawas te gaan verzorgen.

In 1990 kwamen ook vader en wij (zoon en dochter) bij “Superwas” terecht. We hebben in 1995 de wasserette overgenomen en de naam Textielreiniging De Baronie gegeven.

Daar onze klantenkring enorm groeide, moesten we al snel op zoek naar meer personeel en een groter pand. In 1997 zijn we verhuisd naar Etten-Leur. Ook daar werd het na 25 jaar te klein en zijn we in 2022 naar een nieuw pand verhuisd in Rucphen waar we nu met heel veel plezier werken met een leuk team.

Neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bel direct 0165 78 51 74
of stuur een e-mail naar
info@textielreinigingdebaronie.nl.

horeca Horeca

Omdat de eerste indruk de belangrijkste is, bent u bij ons aan het juiste adres voor de reiniging van al uw textiel. Of het nu gaat om tafellinnen, bedlinnen of badlinnen, alles wordt netjes gewassen en gesteven. Kwaliteit staat voorop.
Lees verder

industrieel Industrie

Aantrekkelijke, goed verzorgde bedrijfskleding is het visitekaartje voor bedrijven. Vandaag de dag moeten uw medewerkers er perfect uit zien. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Wij zorgen dat alles er weer tot in de puntjes uit komt te zien.
Lees verder

particulieren Particulieren

Ook voor particulieren verzorgen wij de was. Dit kan zijn omdat het tijd bespaart of omdat u niet in staat bent uw eigen was te doen. Een wasserij is dus de oplossing voor u. Wij zorgen ervoor dat uw was kastklaar afgeleverd wordt.
Lees verder

Enkele van onze tevreden klanten:

Het Hooihuis
Hotel Central Roosendaal
Hotel Restaurant Jagersrust
Restaurant Lotus in Vlijmen

Copyright © Textielreiniging de Baronie - Webdesign: Webmedia works